Best of Myanmar

Eturia va propune o vacanta exotica in fascinantul Myanmar, o destinatie turistica mai putin cunoscuta si inca neexploatata. Aici veti vizita fosta capitala Yangon, un oras in egala masura colonial si traditional. Veti calatori apoi spre orasul Mandalay, principalul centrul de arta si cultura budista din tara, pentru ca mai apoi sa ajungeti in Bagan unde veti admira peisajul fermecator al stupelor si pagodelor pentru ca mai apoi sa vizitati. In finalul calatoriei dumneavoastra veti ajunge in pitoreasca zona a Lacului Inle, unde veti descoperi peisajele unice si ineditul traditiilor locale.

Itinerar:

 • Ziua 01
  PLECARE DIN BUCURESTI

 • Ziua 02
  SOSIRE IN YANGON
  La sosire pe aeroportul din Yangon fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza si transferat la hotel. Vei vizita Pagoda Kyaukhtatgyi, ce gazduieste o statuie a lui Buddha inalta de 70 de metri. Vei vizita Pagoda Shwedagon, cel mai important lacas de cult budist din Yangon, o stupa placata cu aur cu o inaltime de peste 99 de metri, edificata in secolul al XV-lea.
 • Ziua 03
  YANGON
  Astazi vei avea o zi libera in Yangon. Te poti relaxa la hotel sau poti alege unele din tururile optionale. Poti opta pentru un tur pietonal pentru a a aprofunda cultura acestui oras minunat sau poti explora regiunea cu bicicleta. De asemenea, pentru gurmanzi ai optiunea unui tur gastronomic, iar pentru iubitorii de arta exista un tur special in galeriile de arta ale Yangon-ului.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 04
  YANGON - MANDALAY
  Vei fi transferat la aeroportul din Yangon. Zbor intern Yangon - Mandalay. Vei fi transferat de la aeroport la hotelul din Mandalay. Vei vizita Pagoda Mahamuni, considerata cea mai sacra din Mandalay, datorita statuii lui Buddha, acoperita cu foite de aur. Vei vizita Pagoda Kuthodaw unde se afla cea mai mare carte din lume facuta din piatra; cartea contine 1460 de pagini cu invatamintele lui Buddha. Fiecare pagina are o latime de peste un metru, 1,5 m inaltime si o grosime de 15 cm. Aceste ansambluri de pagini de piatra sunt grupate in jurul unei pagode centrale aurite si fiecare dintre ele are propriul acoperis cu o piatra pretioasa incastrata in varf. Vei vizita Manastirea Shwenandaw, celebra pentru sculpturile sale de lemn.
  Regim mese - Cina
 • Ziua 05
  MANDALAY
  Aceasta zi o ai la disspozitie pentru explorarea in voie a orasului. Iti recomandam sa vizitezi fostele capitale ale tarii, Amarapura, Ava si Sagaing.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 06
  MANDALAY - BAGAN
  Vei fi transferat la aeroportul din Mandalay. Zbor intern Mandalay - Bagan. Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Bagan. Vei vizita Pagoda Shwezigon, o stupa aurita ce te va duce cu gandul la istoria bogata a Bagan-ului. Mai apoi vei vizita Templul Wetkyi-In Gubyaukgyi, un templu cu picturi murale desavarsite si cu celebrele jatakas (imagini ale vietilor anterioare ale lui Buddha).
  Urmeaza vizita Templului Htilominlo, cunoscut pentru sculpturile fine de ipsos si decoratiunile de gresie vitrate.Vei mai vizita un atelier de obiecte artizanale lacuite, de unde vei putea achizitiona suveniruri.In continuare vei vizita Templul Ananda, unul din cele mai linistite si mai putin aglomerate din zona Bagan. Acesta are doua statui ale lui Buddha in picioare, ale caror expresii ale fetei se schimba in functie de distanta de la care le privesti, fiind o adevarata opera de arta a stilului arhitectural timpuriu buddhist si una dintre putinele manastiri de caramida din aceasta perioada care a rezistat in timp. Vei vizita Templul Ananda, unul din cele mai linistite si mai putin aglomerate din zona Bagan. Acesta are doua statui ale lui Buddha in picioare, ale caror expresii ale fetei se schimba in functie de distanta de la care le privesti, fiind o adevarata opera de arta a stilului arhitectural timpuriu buddhist si una dintre putinele manastiri de caramida din aceasta perioada care a rezistat in timp.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 07-08
  BAGAN
  Veti avea aceste zile libere in Bagan. Poti sa faci o excursie cu balon cu aer cald, sau sa inveti secretele bucatariei locale, participand la o lectie de gatit. De asemenea, poti face o croaziera pe raul Irrawaddy, unde vei putea vizita satul Magyeekan.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 09
  BAGAN - HEHO - LACUL INLE
  Transferat de la hotel la aeroportul din Bagan. Zbor intern Bagan - Heho. De la aeroportul din Heho vei fi transferat catre Lacul Inle strabatand un drum deosebit de pitoresc. Vei face un tur cu o barca cu motor pentru a admira imprejurimile Lacului Inle si peisajele superbe ale acestuia. Pe marginea lacului traiesc in sate plutitoare membri ai tribului Intha, descendenti ai gruparii etnice a caror indeletnici ancestrale fascineza orice turist: una dintre aceastea este pescuitul traditional in care localnicii se folosesc de picioare pentru a vasli. Pe lac pot fi vazute gradini plutitoare, construite de localnici din namol si zambile de apa, ancorate cu bete de bambus. Vei vizita Pagoda Phaung Daw Oo, cel mai important sanctuar al zonei Lacului Inle, spectaculos prin cele cinci statui ale sale poleite cu aur infatisandu-l pe Buddha. Vei explora satul de tesatori Inpawkhone. In final vei face o vizita la o fabrica unde se produc manual trabucuri specifice Myanmarului, numite cheroot. Vei face o vizita la o fabrica unde se produc manual trabucuri specifice Myanmarului, numite cheroot.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 10
  LACUL INLE
  Vei avea o zi libera pentru a explora Lacul Inle si imprejurimile acestuia. Poti opta pentru un tur cu bicicletele pe malul Lacului Inle, unde vei explora sate traditionale, sau te poti aventura intr-o plimbare cu kayakurile pe lac. De asemenea, poti alege un tur mai autentic in Kakku, o bijuterie ascunsa in Muntii Shan, ce gazduieste 2500 de stupe.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 11
  PLECARE DIN LACUL INLE
  Ti se va asigura transferul din zona Lacului Inle la aeroportul din Heho.
  Regim mese - Mic dejun

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

Reducerile se calculeaza in functie de data plecarii astfel:

Rezervare peste 8 luni inainte - 5% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 7 luni inainte - 4% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 6 luni inainte - 3% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 5 luni inainte - 2% din tariful serviciilor la sol

Reduceri dedicate membrilor Clubului

pentru membrii Silver: 2% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Gold: 3% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Platinum: 4% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

Nota: Aceste discounturi nu se cumuleaza cu alte promotii speciale.

Servicii incluse

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Yangon, Heho - Bucuresti  
Bilet de avion pentru zbor intern Yangon - Mandalay;  
Bilet de avion pentru zbor intern Mandalay - Bagan;  
Bilet de avion pentru zbor intern Bagan - Heho;  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
Cazare 9 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 8 Mic dejun, 1 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program  
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu masina privata si in sharing basis, impreuna cu alti turisti, conform itinerarului  

Servicii suplimentare

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Myanmar: 60 euro suplimentar
Asigurarea complexa de calatorie suplimentar

Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Myanmar

031.9998

office@eturia.ro