Craciun & Revelion 2021 - Circuit Cambodgia & Vietnam

Eturia iti propune un circuit in Vietnam si Cambodgia, doua tari exotice cu temple si jungla, cu plaje superbe, dar inca neatinse de turismul masiv, cu minuni ale arhitecturii vechi ce merita cu siguranta cunoscute. In Cambodgia vei explora complexul de temple khmere de la Angkor, unele dintre cele mai fascinante constructii religioase de pe planeta, conservate in inima luxuriantei jungle tropicale dupa care vei pasi pe teritoriul Vietnamului, unde te vei lasa fascinant de ritmul oraselor Hanoi, Hue, Hoi An si Saigon, vei admira minunea naturala Golful Halong si te vei relaxa pe plajele tropicale din Phan Thiet.

Itinerar:

 • Ziua 01
  PLECARE DIN BUCURESTI - 22.12.2020

 • Ziua 02
  SOSIRE IN SIEM REAP, CAMBODGIA - 23.12.2020
  Dupa sosirea in Siem Reap, vei transferat la hotel. Seara vei lua cina intr-o ambianta locala si vei asista la un show folcloric traditional Apsara, specific culturii khmere.
  Regim mese - Cina
 • Ziua 03
  SIEM REAP - 24.12.2020
  Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si patru chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga. Din Angkor Thom vei continua cu vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului. Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II, in secolul al XII-lea.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 04
  SIEM REAP, CAMBODGIA - HANOI, VIETNAM - 25.12.2020
  Vei calatori spre zona Lacului Tonle Sap - cel mai mare rezervor de apa dulce din sud-estul Asiei. In zona lacului vei vizita satul Kampong Kleang, remarcabil pentru locuintele situate pe piloni, special pentru a nu fi inundate in urma cresterii nivelului lacului si unde vei afla amanunte interesante despre viata localnicilor. Vei fi transferat la aeroportul din Siem Reap. Zbor international Siem Reap - Hanoi. Dupa sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi transferat la hotel.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 05
  HANOI - 26.12.2020
  Vei vizita Pagoda Tran Quoc situata pe o insula a Lacului de Vest din Hanoi. Tran Quoc inseamna Cea care protejeaza natiunea si este una dintre cele mai vechi pagode budiste din Vietnam. Constructia pagodei, inceputa in 541 a fost finalizata in 545 in timpul Regelui Ly Nam. Vei vizita Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam, ridicata in 1070. Vei vizita Muzeul de Etnografie al Vietnamului unde pot fi vazute numeroase exponate relevante pentru folclorul national. Vei vizita Mausoleul Ho Chi Minh, o constructie impresionanta, realizata se pare cu sprijinul URSS. Aici vei vedea si casa care a fost resedinta presedintelui Ho intre 1954 si 1969. Casa este realizata din lemn, pe piloni, in stilul traditional al minoritatilor si este inconjurata de gradini minunate. Te vei bucura de o plimbare prin Cartierul Vechi al Hanoiului, denumit si 36 de strazi. Aceasta zona aglomerata si inghesuita adaposteste mii de buticuri si mici magazine si poate fi un loc interesant de explorat, mai ales prin intermediul unui cyclo, un inedit mijloc de transport.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 06
  HANOI - GOLFUL HALONG - 27.12.2020
  Vei fi transferat catre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase din Delta Fluviului Rosu. La debarcader in Golful Halong te vei imbarca pe vasul de croaziera cu care vei strabate apele magnificului golf. Dupa pranz vei putea inota, face plaja pe puntea vasului sau vei putea vizita un mic sat pescaresc unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 07
  GOLFUL HALONG - HANOI - DANANG - HOI AN - 28.12.2020
  Dupa debarcarea de pe vas, vei fi transferat la aeroport in Hanoi. Zbor intern Hanoi - Danang. La sosirea pe aeroportul din Danang vei fi transferat la hotel in Hoi An.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 08
  HOI AN - 29.12.2020
  Vei vizita Hoi An; vei face o plimbare in centrul vechi al orasului, inclus in Lista Patrimoniului UNESCO in 1999, unde pot fi vazute casele negutatorilor de odinioara, Podul Japonez vechi de peste 400 de ani, Pagoda Chua Ong, construita in 1653 in onoarea generalului chinez Quan Cong, Templul Jinshang, dedicat zeitei marii, resedinta Tan Ky, veche de 200 de ani.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 09
  HOI AN - HUE - SAIGON - 30.12.2020
  Astazi vei fi transferat la Hue prin Pasul Hai Van (Pasul Norilor Oceanici), apoi prin pitorescul sat pescaresc Lang Co. Vei face un tur de oras al Hue, si vei poposi mai intai in Orasul Vechi, unde vei vedea Piata Tay Lock si pagoda cu acelasi nume, construita in 1843, si facand parte din ansamblul Curtii Regale de aici. In continuarea vei vizita si Ho Quyen, o fosta arena ce gazduia lupte intre elefanti si tigri, ultima dintre acestea avand loc in 1904. Urmatoarea oprire va fi la Palatul An Dinh, unde vei admira superbele picturi murale realizate in stil european si oriental Zbor intern Hue - Saigon (Ho Chi Minh). Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Saigon (Ho Chi Minh).
  Regim mese - Mic dejun, Cina
 • Ziua 10
  SAIGON - 31.12.2020
  Vei face un tur al orasului Saigon, denumit si Ho Chi Minh. Vei vizita cele mai importante atractii turistice ale metropolei vietnameze: vechea cladire a Postei din Saigon construita in stil empire; Catedrala Notre-Dame, realizata din caramida rosie; Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat) si cladirea Operei; Reunification Hall, fostul Palat Prezidential o cladire cu un rol important in istoria tarii; pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 11
  SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON - 01.01.2021
  Vei face o croaziera pe canalele Fluviului Mekong. Vei trece pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse traditionale. Vei descoperi minunatele peisaje din zona si vei putea observa traiul localnicilor din Delta Mekong.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 12
  SAIGON - PHAN THIET - 02.01.2021
  Vei fi transferat din Saigon (Ho Chi Minh) catre Phan Thiet.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 13
  PHAN THIET - 03.01.2021
  Vei petrece aceasta zi relaxanta in Phan Thiet, bucurandu-te de plaja, soare si sporturi nautice. Iti recomandam o vizita in oras unde poate fi admirat Templul Vn Thuy Tu sau constructiile din timpul epocii coloniale.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 14
  PHAN THIET - SAIGON (HO CHI MINH CITY) - 04.01.2021
  Vei fi transferat catre Saigon.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 15
  PLECARE DIN SAIGON (HO CHI MINH CITY) - 05.01.2021
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Saigon (Ho Chi Minh).
  Regim mese - Mic dejun

Tarife Craciun

Perioada calatoriei
tarif / persoana
22 dec. 2020 - 05 ian. 2021
Zbor Qatar Airways din Bucuresti
2.890 €
Supliment single
+ 640 €
 
Gliseaza pentru a vedea intregul tabel
Cazare CONFORT
Hotel
Tip camera
Locatie
MESE:
 
Deluxe Room
Siem Reap
Conform itinerar
 
Deluxe River View
Hanoi
Conform itinerar
 
VICTORY STAR Vessel
Deluxe Cabin
Golful Halong
Conform itinerar
 
Grand Deluxe Room
Hoi An
Conform itinerar
 
SAIGON 3* sup.
Senior Deluxe Room
Saigon (Ho Chi Minh)
Conform itinerar
 
Superior Room
Phan Thiet
Conform itinerar

discounturi

club eturia traveller

eturia traveller club

Achizitionand un produs de la Eturia acumulezi automat in contul tau o suma de bani fixa, suma pe care o poti ulterior utiliza pentru a plati, partial sau integral, contravaloarea vacantelor tale Eturia.

REDUCERILE SE CALCULEAZA ASTFEL:
 • Pentru membrii Silver: 2% din tariful total al pachetului
 • Pentru membrii Gold: 3% din tariful total al pachetului
 • Pentru membrii Platinum: 4% din tariful total al pachetului

reducere plata integrala

early booking

Cu reducerile de Early Booking vei beneficia de discounturi substantiale din tariful de lista. Astfel vei plati cel mai mic tarif posibil daca rezervi si platesti integral vacanta ta cu cel putin 5 luni inainte de data plecarii.

REDUCERILE SE CALCULEAZA IN FUNCTIE DE DATA PLECARII ASTFEL:
 • Rezervare cu 8 luni inainte - 5% din tariful pachetului de vacanta
 • Rezervare cu 7 luni inainte - 4% din tariful pachetului de vacanta
 • Rezervare cu 6 luni inainte - 3% din tariful pachetului de vacanta
 • Rezervare cu 5 luni inainte - 2% din tariful pachetului de vacanta

NOTA: Reducerile de Early Booking se adreseaza doar membrilor Club Eturia Traveller

Servicii incluse

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Siem Reap, Ho Chi Minh - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor international Siem Reap - Hanoi;  
Bilet de avion pentru zbor intern Hanoi - Danang;  
Bilet de avion pentru zbor intern Hue - Ho Chi Minh;  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
Cazare 13 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 13 Mic dejun, 5 Pranz, 3 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program  
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse  
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face in sharing basis, impreuna cu alti turisti  

Servicii suplimentare

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Cambodgia: 30 USD suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Vietnam: 60 euro suplimentar

Orar zbor

Plecare Bucuresti 22.12.2020 ora 12:20; Sosire Doha 22.12.2020 ora 17:55; Qatar Airways; durata 4:35
Plecare Doha 23.12.2020 ora 02:35; Sosire Siem Reap 23.12.2020 ora 14:05; Qatar Airways; durata 7:30
Plecare Siem Reap 25.12.2020 ora 17:55; Sosire Hanoi 25.12.2020 ora 19:40; Vietnam Airlines; durata 1:45
Plecare Hanoi, 28.12.2020 ora 18:00; Sosire Danang 28.12.2020 ora 19:20 Vietnam Airlines; durata 1:20
Plecare Hue 30.12.2020 ora 17:50; Sosire Saigon 30.12.2020 ora 19:20; Vietnam Airlines; durata 1:30
Plecare Ho Chi Minh City 05.01.2021 ora 08:55; Sosire Doha 05.01.2021 ora 13:05; Qatar Airways; durata 8:10
Plecare Doha 05.01.2021 ora 16:25; Sosire Bucuresti 05.01.2021 ora 20:30; Qatar Airways; durata 5:05
Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Vietnam

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro