Best of Malaezia & Phuket - martie 2021

Eturia va propune un circuit in Malaezia, una dintre cele mai frumoase si ofertante destinatii turistice ale Asiei de Sud-Est. Veti avea ocazia sa vizitati vibranta capitala Malaeziei, Kuala Lumpur, pitoreasca regiune colinara Cameron Highlands, padurea tropicala din Belum, Insula Penang, pentru ca in final sa va relaxati pe superbele plaje thailandeze din Phuket.

Itinerar:

 • Ziua 01
  PLECARE DIN BUCURESTI - 05.03.2021
  Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti si te vei imbarca pentru zborul international.
 • Ziua 02
  SOSIRE IN KUALA LUMPUR - 06.03.2021
  La sosirea pe aeroportul din Kuala Lumpur, vei fi transferat la hotel. Vei fi condus catre Kuala Selangor unde vei face cunostinta cu viata rurala a Malaeziei. Pescuitul și agricultura sunt principalele ocupații aici, desi o mare parte a zonei a fost cultivata cu palmieri de ulei și cu arbori de cauciuc. Dupa ce vei servi cina in Bukit Melawati, vei fi incantat de principala atractie a turului: observarea licuricilor. Vei face in continuare o plimbare cu barca pentru a urmari mii de licurici stralucind în copacii de mangrove de pe malurile râului.
  Regim mese - Cina
 • Ziua 03
  KUALA LUMPUR - 07.03.2021
  Vei face un tur de oras in Kuala Lumpur, prilej cu care vei vizita mai multe obiective turistice reprezentative pentru capitala Malaeziei. Vei merge mai intai la Piata Chow Kit, cea mai mare piata inchisa din Kuala Lumpur, unde se vand numai produse proaspete. Apoi vei vizita Moscheea Jamek, vei explora Little India, unde se vand in numar mare elemente indiene autentice. Te vei indrepta spre piata Merdeka pentru a vedea Palatul Sultanului Abdul Samad construit in stil mahomedan sau neo-saracenic, care acum gazduieste Curtea Suprema de Justitie. Vei ajunge apoi in Piata Centrala, vei patrunde si in Chinatown, unde vei face o scurta plimbare printre vanzatorii ambulanti si vei vizita templul inchinat zeitatilor Sin Sze Ya si Si Sze Ya iar la finalul turului, vei trece si pe langa celebrele Turnuri Petronas. Vei calatori in afara capitalei pentru a vizita Pesterile Batu. Pe traseu vei trece prin Kampung Baru, cea mai veche zona rezidentiala din Kuala Lumpur, care si-a pastrat intacta arhitectura autentica traditionala. Pesterile Batu s-au format prin eroziunea  dealurilor de calcar si cuprind numeroase temple in interiorul lor. Vei urca cele 272 de trepte pana la altarul zeului hindus Subramaniam dupa care vei vizita si cositoria Royal Selangor.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 04
  KUALA LUMPUR - CAMERON HIGHLANDS - 08.03.2021
  Vei fi transferat din Kuala Lumpur catre tinuturile deluroase ale Cameron Highlands, forme de relief avand altitudinea de pana la 1.542 metri. Vei face o vizita la o plantatie locala de ceai. Insotit de ghidul naturalist vei vizita o comunitate Orang Asli. Primii locuitori ai peninsulei malaeziene sunt nativii Orang Asli, iar in cadrul vizitei satului aborigen vom putea interactiona cu localnicii, le vei putea observa modul de viata si de organizare sociala si vei putea lua parte la activitatile lor.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 05
  CAMERON HIGHLANDS - 09.03.2021
  Vei calatori spre Masivul Gunung Brinchang, cel mai inalt munte din regiunea Cameron Highlands vei avea ocazia sa admiri atat panorama impresionanata cat si padurea tropicala, unde pot fi observate flora luxurianta si multitudinea de specii de pasari ce isi au habitatul in aceasta zona. Vei face acest tur insotiti de un ghid local, la bordul unui autovehicul 4x4 si vei vizita de asemenea si plantatia de ceai situata la cea mai mare inaltime din Malaezia.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 06
  CAMERON HIGHLANDS - KUALA KANGSAR - BELUM - 10.03.2021
  Te vei deplasa catre Belum in inima padurii tropicale. Vei fi transferat in orasul Banding in nordul tarii, iar apoi vei fi transferat pe Lacul Tmenggor spre zona in care se afla hotelul. Vei face un tur al orasului Kuala Kangsar, orasul regal al Provinciei Perak, cu opriri pentru a face fotografii la spectaculoasa moschee Ubudiah, la resedinta regala Istana Iskandariah si la Palatul Lembah.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 07
  BELUM - 11.03.2021
  Vei face un tur de o zi in cadrul padurii tropicale; vei  in explora rezervatia atat pe jos, cat si cu barca. Insotit de ghidul naturalist vei vizita o comunitate Orang Asli, vei putea interactiona cu localnicii. Te vei imbarca pentru Sira Basah, unde vei face trekking in padure pana la turnul de observare, atent camuflat in vegetatie. Vei putea observa flora si fauna specifice zonei, insotite de explicatii din partea ghidului naturalist, urmand apoi sa faci o incursiune la Lacul de Sare din Jenut Papan. Vei lua masa de pranz la pachet, dupa care vei ajunge cu barca la Sungai Ruok, unde vei putea admira Rafflesia, in mediul sau natural. Dupa amiaza vei reveni la hotel.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 08
  BELUM - PENANG - 12.03.2021
  Transfer din Belum catre Penang. Astazi vei face un tur al metropolei Georgetown, capitala provinciei Penang, orasul cu cele mai multe cladiri coloniale din Asia de Sud Est. Te vei plimba pe Strada Armoniei unde vei putea vizita Biserica Anglicana, templul chinez Kuan Yin, templul indian Mahamariaman, precum si Moscheea Kapitan Keling, iar apoi vei traversa cartierul Little India.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 09
  PENANG - 13.03.2021
  Vei vizita Templul Kek Lok Si (cunoscut ca si Pagoda celor 10.000 de Buddha), unul dintre cele mai mari temple budiste din sud-estul Asiei. Vei pleca intr-un tur in Penang. Prima oprire o vei face la conacul Pinang Peranakan, acum muzeu al culturii Baba – Nyonya. Vei face o plimbare pe King Street, celebra pentru templele sale, urmand apoi sa continui turul cu piata de condimente. Vei face apoi un scurt tur de shopping de obiecte artizanale locale. Turul continua cu vizite la Dr Sun Yat Sen Penang, Muzeul Islamic si Moscheea Malay. Te vei bucura de o plimbare cu funicularul pana pe Penang Hill, un deal cu altitudine de aproximativ 840 de metri pentru a vedea minunata panorama a orasului Georgetown.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 10
  PENANG - 14.03.2021
  Vei dispune asa cum doresti de timpul petrecut in Penang. Te vei putea bucura de farmecul unic al Insulei Penang. Cele mai frumoase plaje ale insulei sunt situate in Tanjung Bungah, Batu Ferringhi si Teluk Bahang, unde se gasesc o multitudine de resorturi si hoteluri. Exista insa si plaje mai izolate, precum Muka Head sau Monkey Beach, ambele situate in arealul Parcului National Penang si sunt ideale pentru snorkeling sau scufundari. Insula este spectaculoasa prin bogatia vegetatiei tropicale.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 11
  PENANG - PHUKET - 15.03.2021
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Penang. Zbor international Penang - Phuket. La sosire pe aeroport vei fi transferat la hotel in Phuket.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 12-14
  PHUKET - 16.03.2021 - 18.03.2021
  Vei petrece zile relaxante pe plajele din Phuket bucurandu-te de soare, plaja si multitudinea de sporturi nautice. Dupa o zi relaxanta de plaja, asteapta-te la o viata de noapte agitate. Zona Patong pare un amestec intre Rimini, Ibiza si Mallorca, cu lumini de neoane, muzica si petreceri. Poti face o incursiune in Phuket Town, mai ales pentru restaurantele locale, dar si pentru saloanele de body massage, cele mai bune din toata insula.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 15
  PLECARE DIN PHUKET - 19.03.2021
  Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Phuket.
  Regim mese - Mic dejun

Tarife

Perioada calatoriei
tarif / persoana
06 mar. 2021 - 20 mar. 2021
Zbor QATAR AIRWAYS din Bucuresti
2.490 €
Supliment single
+ 650 €
 
Gliseaza pentru a vedea intregul tabel
Cazare CONFORT
Hotel
Tip camera
Locatie
MESE:
 
Superior Deluxe Room
Kuala Lumpur
Conform itinerar
 
Studio Room
Cameron Highlands
Conform itinerar
 
Superior Room
Belum
Conform itinerar
 
Deluxe Room
Insula Penang
Conform itinerar
 
Hillside Room
Phuket
Conform itinerar

discounturi

club eturia traveller

eturia traveller club

Achizitionand un produs de la Eturia acumulezi automat in contul tau o suma de bani fixa, suma pe care o poti ulterior utiliza pentru a plati, partial sau integral, contravaloarea vacantelor tale Eturia.

REDUCERILE SE CALCULEAZA ASTFEL:
 • Pentru membrii Silver: 2% din tariful total al pachetului
 • Pentru membrii Gold: 3% din tariful total al pachetului
 • Pentru membrii Platinum: 4% din tariful total al pachetului

reducere plata integrala

early booking

Cu reducerile de Early Booking vei beneficia de discounturi substantiale din tariful de lista. Astfel vei plati cel mai mic tarif posibil daca rezervi si platesti integral vacanta ta cu cel putin 5 luni inainte de data plecarii.

REDUCERILE SE CALCULEAZA IN FUNCTIE DE DATA PLECARII ASTFEL:
 • Rezervare cu 8 luni inainte - 5% din tariful pachetului de vacanta
 • Rezervare cu 7 luni inainte - 4% din tariful pachetului de vacanta
 • Rezervare cu 6 luni inainte - 3% din tariful pachetului de vacanta
 • Rezervare cu 5 luni inainte - 2% din tariful pachetului de vacanta

NOTA: Reducerile de Early Booking se adreseaza doar membrilor Club Eturia Traveller

Servicii incluse

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Kuala Lumpur, Phuket - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor international Penang - Phuket  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
Cazare 13 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 13 Mic dejun, 4 Pranz, 2 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program  
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse  
Insotitor de grup din partea Eturia  
Bacsis ghizi locali si soferi  
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu masina privata  

Servicii suplimentare

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Thailanda: 60 euro suplimentar

Orar zbor

Plecare Bucuresti 05.03.2021 ora 12:20; Sosire Doha 05.03.2021 ora 17:55; Qatar Airways; durata 4:35
Plecare Doha 05.03.2021 ora 19:40; Sosire Kuala Lumpur 06.03.2021 ora 08:05; Qatar Airways; durata 7:25
Plecare Penang, 15.03.2021, ora 14:20; Sosire Phuket, ora 14:35; Malaysian Airlines; durata 01:15
Plecare Phuket 19.03.2021 ora 10:00; Sosire Doha 19.03.2021 ora 13:25; Qatar Airways; durata 7:25
Plecare Doha 19.03.2021 ora 16:25; Sosire Bucuresti 19.03.2021 ora 20:30; Qatar Airways; durata 5:50
Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Thailanda

031.9998

office@eturia.ro