Highlights of Indochina, 15 zile - februarie 2020 cu Andreea Cucu

Va invitam sa descoperiti Indochina, o destinatie turistica exotica, complexa, un amestec de culturi asiatice cu o mostenire fabuloasa, o regiune cu un peisaj divers, marcat de fluvii si rauri extinse, jungle si plaje tropicale, terase de orez realizate pe pantele muntilor, dar si orase vechi coloniale sau metropole in plina expansiune. In Thailanda, Laos, Vietnam si Cambodgia veti regasi adevarate comori ale culturii si spiritualitatii locale, dar si peisaje naturale deosebite, nealterate de factorul antropic.

Itinerar:

 • Ziua 01
  PLECARE DIN BUCURESTI - 22.02.2020
  Te vei intalni cu insotitorul de grup pe aeroportul din Romania si te vei imbarca pentru zborul international.
 • Ziua 02
  SOSIRE IN CHIANG MAI - 23.02.2020
  La sosirea pe aeroportul din Chiang Mai vei fi transferat la hotel. Seara te vei bucura de farmecul unei croaziere pe Raul Mae Ping, admirand luminile orasului dupa lasarea intunericului. Vei servi cina la bordul vasului.
  Regim mese - Cina
 • Ziua 03
  CHIANG MAI - 24.02.2020
  Vei vizita Elephant Nature Park, un centru situat inafara orasului, unul dintre cele mai mari grupuri de elefanti in partea de nord a Thailandei. Multi dintre elefanti au fost tinuti in captivitate si salvati din situatii limita, aflandu-se in prezent in proces de reabilitare si adaptare, invatand sa se bucure de libertate si de natura, dar si de compania altor elefanti. Vei putea interactiona cu animalele si le vei putea observa indeaproape. Vei face o incursiune pe muntele Doi Suthep, pana la templul Wat Phrathat Doi Suthep, situat in afara zidurilor orasului. Dupa ce vei urca cele 309 trepte ornamentate cu sarpele sacru Naga, vei vedea stupa, al carei acoperis stralucitor, realizat din 6 kilograme de aur pur, troneaza deasupra orasului. Vei face un tur al satelor populate de triburile Hmong. Vei vizita casa unui saman Hmong, unde vei fi servit cu ceai si vei afla mai multe despre ritualurile si traditiile acestor etnici. Tot astazi vei invata de la femeile Hmong cum se realizeaza traditionalele tesaturi imprimate numite baticuri si vei ajuta la plantarea catorva copaci alaturi de localnici.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 04
  CHIANG MAI, THAILANDA - LUANG PRABANG, LAOS - 25.02.2020
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Chiang Mai. Zbor international Chiang Mai - Luang Prabang. La sosirea pe aeroportul din Luang Prabang vei fi intampinat de ghid si transferat la hotel. Vei participa la un tur inedit: vei urca cele 328 de trepte pana in varful Muntelui Phousi pentru a vedea panorama orasului si a imprejurimilor, de unde vei putea admira apusul de soare.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 05
  LUANG PRABANG - KUANG SI - LUANG PRABANG - 26.02.2020
  Astazi vei face o excursie la Pesterile Pak Ou si la Cascadele Kuang Si, dupa care te vei reintoarce in Luang Prabang. De asemenea vei face si o plimbare de doua ore, cu barca pe Fluviul Mekong. Vei vizita Pesterile Pak Ou, loc de pelerinaj pentru budistii din toata lumea, dupa care vei vizita Cascadele Kuang Si sau Tat Kuang Si, aflate la circa 30 km sud de Luang Prabang. Datorita solului ce are in compozitie in principal travertin, culoarea apei are minunate reflexe turcoaz. Cascadele sunt alcatuite dintr-o suita de caderi de apa, in care cea principala are o diferenta de nivel de 60 de metri. Vei asista la un ceremonial Baci, care se desfasoara cu ocazia unui eveniment special (nunta, botez, calatorie, petreceri de bun venit intre prieteni). Scopul acestei ceremonii, care imbina convingeri budhiste cu convingeri animiste, este de a aduce inapoi spiritele care au evadat din corp, pentru a fi in stare de armonie si echilibru; Evadarea spiritelor are loc datorita unor boli sau traume (se spune ca fiecarui organ din corp ii corespunde un spirit).
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 06
  LUANG PRABANG, LAOS - HANOI, VIETNAM - 27.02.2020
  Vei explora orasul si vei vizita Palatul Regal, acum Muzeu National (inchis in zilele de marti), dupa care vei merge la Wat Mai, recunoscut pentru basoreliefurile sale aurite. Vei vizita apoi Templul Wat Sensoukarahm, construit in 1718, si Templul Wat Xieng Thong, cel mai venerat templu din Luang Prabang. Acesta a fost construit in 1560 de regele Setthathirat si este decorat cu frumoase sculpturi in lemn si mozaicuri. Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Luang Prabang. Zbor international Luang Prabang - Hanoi. Dupa sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi transferat la hotel.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 07
  HANOI - 28.02.2020
  Vei face un tur al orasului Hanoi; vei vizita la Mausoleul Ho Chi Minh, in acelasi complex poate fi vazuta si One Pillar Pagoda (Pagoda pe un pilon), construita de regele Ly Thai To(1049), turul continua la Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam (1070). Vei vizita Templul Quan Thanh - templu taoist din timpul dinastiei Ly si Pagoda Tran Quoc situata pe malul Lacului de Vest, una dintre cele mai vechi pagode budiste din Vietnam. Turul va continua cu o vizita la Muzeul de Etnografie. Vei admira apoi Lacul Hoan Kiem (Lacul Sabiilor Restaurate) din centrul orasului. La final vei face o plimbare prin Cartierul Vechi din Hanoi, denumit si 36 de strazi. Seara vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 08
  HANOI - GOLFUL HALONG - 29.02.2020
  Vei fi transferat catre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase din Delta Fluviului Rosu. La debarcader in Golful Halong te vei imbarca pe vasul de croaziera cu care vei strabate apele magnificului golf. Dupa pranz vei putea inota, face plaja pe puntea vasului sau vei putea vizita un mic sat pescaresc unde vei avea ocazia sa interactionezi cu localnicii.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 09
  GOLFUL HALONG - HANOI - SAIGON - 01.03.2020
  Dupa debarcarea de pe vas, vei fi transferat la aeroport in Hanoi. Zbor intern Hanoi - Saigon (Ho Chi Minh). Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Saigon (Ho Chi Minh).
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 10
  SAIGON - 02.03.2020
  Vei face un tur al orasului Saigon, denumit si Ho Chi Minh. Vei vizita cele mai importante atractii turistice ale metropolei vietnameze: vechea cladire a Postei din Saigon construita in stil empire; Catedrala Notre-Dame, realizata din caramida rosie; Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat) si cladirea Operei; Reunification Hall, fostul Palat Prezidential o cladire cu un rol important in istoria tarii; pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 11
  SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON - 03.03.2020
  Vei face o croaziera pe canalele Fluviului Mekong. Vei trece pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse traditionale. Vei descoperi minunatele peisaje din zona si vei putea observa traiul localnicilor din Delta Mekong.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 12
  SAIGON, VIETNAM - SIEM REAP, CAMBODGIA - 04.03.2020
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Saigon (Ho Chi Minh). Zbor international Saigon (Ho Chi Minh) - Siem Reap. Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Saigon (Ho Chi Minh). Seara vei lua cina intr-o ambianta locala si vei asista la un show folcloric traditional Apsara, specific culturii khmere.
  Regim mese - Mic dejun, Cina
 • Ziua 13
  SIEM REAP - 05.03.2020
  Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si patru chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga. Din Angkor Thom vei continua cu vizita la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului. Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II, in secolul al XII-lea.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 14
  PLECARE DIN SIEM REAP - 06.03.2020
  Vei fi transferat la aeroportul din Siem Reap.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 15
  SOSIRE IN BUCURESTI - 07.03.2020

Tarife & Cazare

Perioada calatoriei
Companie aeriana
Tarifare
Tarif
Locatie Hotel Tip camera Mese
Chiang Mai Banthai Village boutique Superior Room Conform itinerar
Locatie Hotel Tip camera Mese
Luang Prabang Sanakeo Boutique 4* Deluxe Room Conform itinerar
Locatie Hotel Tip camera Mese
Hanoi La Belle Vie 4* Deluxe Room Conform itinerar
Locatie Hotel Tip camera Mese
Golful Halong Victory Star Vessel Deluxe Cabin Conform itinerar
Locatie Hotel Tip camera Mese
Saigon (Ho Chi Minh) Liberty Central Saigon Centre 4* Deluxe Room Conform itinerar
Locatie Hotel Tip camera Mese
Siem Reap Damrei Angkor 4* Deluxe Room Conform itinerar

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana /sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

Reducerile se calculeaza in functie de data plecarii astfel:

Rezervare peste 8 luni inainte - 5% din tariful pachetului de vacanta

Rezervare cu 7 luni inainte - 4% din tariful pachetului de vacanta

Rezervare cu 6 luni inainte - 3% din tariful pachetului de vacanta

Rezervare cu 5 luni inainte - 2% din tariful pachetului de vacanta

Reduceri dedicate membrilor Clubului

pentru membrii Silver: 2% din tariful total al pachetului

pentru membrii Gold: 3% din tariful total al pachetului

pentru membrii Platinum: 4% din tariful total al pachetului

Nota: Aceste discounturi nu se cumuleaza cu alte promotii speciale.

Servicii incluse

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Chiang Mai, Siem Reap - Bucuresti  
Bilet de avion pentru zbor international Chiang Mai - Luang Prabang  
Bilet de avion pentru zbor international Luang Prabang - Hanoi;  
Bilet de avion pentru zbor intern Hanoi - Ho Chi Minh;  
Bilet de avion pentru zbor international Ho Chi Minh - Siem Reap;  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
Cazare 12 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 12 Mic dejun, 4 Pranz, 3 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program  
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse  
Insotitor de grup din partea Eturia  
Bacsis ghizi locali si soferi  
Asigurarea complexa de calatorie  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face cu autocar privat  

Servicii suplimentare

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Cambodgia: 30 USD suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Laos: 30 USD suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Thailanda: 60 euro suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Vietnam: 60 euro suplimentar

Orar zbor

Plecare Bucuresti 22.02.2020 ora 12:15; Sosire Doha 22.02.2020 ora 18:00; Qatar Airways; durata 04:45
Plecare Doha 22.02.2020 ora 20:10; Sosire Chiang Mai 23.02.2020 ora 06:00; Qatar Airways; durata 05:50
Plecare Chiang Mai 25.02.2020 ora 15:15; Sosire Luang Prabang 25.02.2020 ora 16:25; Lao Airlines; durata 1:10
Plecare Luang Prabang 27.02.2020 ora 17:10; Sosire Hanoi 27.02.2010 ora 18:30, Lao Airlines, durata 1:00
Plecare Hanoi 01.03.2020 ora 18:30; Sosire Saigon 01.03.2020 ora 20:45, Vietnam Airlines, durata 1:15
Plecare Saigon 04.03.2020 ora 12:25; Sosire Siem Reap 04.03.2020 ora 13:35, Vietnam Airlines, durata 1:10
Plecare Siem Reap 06.03.2020 ora 15:20; Sosire Kuala Lumpur 06.03.2020 ora 18:40; Air Asia, durata 2:20
Plecare Kuala Lumpur 07.03.2020 ora 02:15; Sosire Doha 07.03.2020 ora 05:35; Qatar Airways; durata 08:20
Plecare Doha 07.03.2020 ora 06:55; Sosire Bucuresti 07.03.2020 ora 11:15; Qatar Airways; durata 05:20
Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Vietnam

ANA MARIA

031.9998

office@eturia.ro