Adventure Thailanda

Eturia iti propune un circuit in Thailanda, o destinatie cu adevarat uimitoare, unde vei avea ocazia sa te aventurezi in zonele si parcurile nationale mai putin cunoscute ale acestei fascinante destinatii. Vei face trekking si rafting in junglele din nordul tarii, vei admira templele budiste, vei interactiona cu localnicii apartinand a diferite tribrui precum Karen si Mon iar in final te vei lasa cucerit de farmecul capitalei Bangkok, un spectacol in sine cu monumente remarcabile, lumini colorate, tarabe cu flori, fructe sau gustari exotice si obiecte de artizanat, muzica si dansuri in aer liber.

Itinerar:

 • Ziua 01
  PLECARE DIN BUCURESTI

 • Ziua 02
  SOSIRE IN CHIANG MAI
  La sosirea pe aeroportul din Chiang Mai vei fi transferat la hotel.
 • Ziua 03
  CHIANG MAI - MOK FAH - MAE JOK
  Vei fi preluat de ghidul local de la hotel si vei pleca spre regiunea muntoasa din nordul orasului. Prima oprire o vei face la piata locala Mae Malai, o oportunitate excelenta de a interactiona cu localnicii. Vei face o oprire la Cascadele Mok Fah, apoi te vei indrepta spre Parcul National Huay Nam Dung. Vei vizita Parcul National Huay Nam Dung si vei face trekking spre satul Karen din districtul Mae Sae. Triburile Karen sunt cele mai raspandite populatii tribale din sud-estul Asiei, ce pot fi intalnite pe teritoriile statelor Myanmar, Laos si Thailanda. In Thailanda, acestea reprezinta jumatate din intreaga populatie tribala. Aceste triburi sunt recunoscute pentru femeile care poarta inele suprapuse la gat. Vei ajunge apoi in Mae Jok unde te vei caza in casa unui localnic. Durata trekking: 2h (dificultate: usor)
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 04
  MAE JOK - PA KHAOLAM
  Vei face trekking pana la Tabara de elefanti, unde iti vei petrece ziua de azi. Renumiti pe plan local pentru abilitatile lor de conducatori de elefanti (mahout), povestile despre populatia karen sunt legate in mare parte de aceste animale. Dupa pranz vei face o plimbare pe elefanti traversand jungla pana in satul Baan Pa Khaolam, unde vei lua cina si te vei caza in locuinta unui localnic.Durata trekking: 3 ore (dificultate: moderat)
  Durata plimbare cu elefantii: 1 - 1.5 ore

  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 05
  PA KHAOLAM - PONG NGAN
  Dimineata vei pleca in cea mai ambitioasa sesiune de trekking din cadrul acestui traseu, dar si cea mai  spectaculoasa, fiind plina de peisaje naturale incantatoare. Drumul de azi te va conduce spre satul Lahu, Pong Ngan, situat pe malul raului Taeng. Vei lua un pranz de tip picnic in drum spre locatia finala.
  Durata trekking: 5-6 ore (grad dificultate: moderat spre dificil).
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 06
  PONG NGAN - SOP KAI - CHIANG MAI
  Dimineata vei avea parte de o aventura pe Raul Taeng: rafting pe o pluta de bambus pana la satul Shan So Kai, unde vei cunoaste etncii Shan sau Tai Yai. Despre populatiile Shan sau Tai Yai se crede ca au migrat din Yunnan Chinasi ca au locuit pe platoul Shan din Myanmar pana in secolul al X-lea, cand au fost fortati de conflictele cu armata birmaneza sa treaca granita in Thailanda. Vei lua pranzul in Sop Kai, iar spre seara te vei indrepta spre Chiang Mai.
  Durata rafting: 1:30 ore (grad dificultate: usor spre moderat);
  Durata transfer: 2: ore (60 km).
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 07
  CHIANG MAI - BANGKOK
  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Chiang Mai. Zbor intern Chiang Mai - Bangkok. Dupa sosirea pe aeroportul din Bangkok vei fi transferat la hotel.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 08
  BANGKOK - KANCHANABURI
  Dimineata, vei pleca spre Kanchanaburi. Pe traseu vei vizita doua piete thailandeze unice: una care se intinde de-a lungul unei cai ferate circulate de trenuri si alta plutitoare, in care vanzatorii isi vand produsele direct din barcile cu care plutesc pe canale. Vei face o scurta plimbare cu trenul pe faimoasa linie a mortii de la Kanchanaburi, dupa care vei fi transferat la lodge-ul la care vei fi cazat.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 09
  KANCHANABURI - SANGKHLABURI - SANEPONG
  Astazi vei calatori spre micul oras Sangkhlaburi, situat la granita cu Myanmar, iar pe traseu vei face o oprire la frumoasele cascade Kroeng Kravia. Vei fi cazat in campingul situat pe malurile Lacului Songkalia, unde te vei putea bucura de linistea inconjuratoare si de un peisaj superb.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 10
  SANGKHLABURI
  Ziua de astazi va fi o zi plina de adrenalina pe parcursul careia vei avea ocazia sa faci trekking, rafting, sa vizitezi Pestera Sawanbandan, Cascada Takean Tong si de asemenea cateva sate ale etnicilor Karen.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 11
  SANGKHLABURI
  Dupa micul dejun vei vizita un sat al etnicilor Mon dar si Templul Wat Saam Prasob situat in apropierea lacului Khao Laem. Acesta este unul dintre cele mai interesante temple din Thailanda si poate fi vizitat si in interior numai in timpul sezonului uscat atunci cand nivelul apei scade; in rest partile sale superioare sunt singurele vizibile.Vei calatori apoi cu barca spre templul Wat Wangwiwekaram ce se remarca prin imensa statuie a lui Buddha realizata din marmura.Ziua continua cu Trecatoarea celor 3 Pagode si cu o vizita in orasul Sangklaburi.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 12
  SANGKHLABURI - KANCHANABURI
  Astazi vei fi transferati catre Kanchanaburi iar pe traseu vei face o scurta oprire pentru a vizita Templul Wat Somdet dar si situl istoric Prasat Muang Singh, remarcabil prin stilul arhitectural Khmer, specfic perioadei Lopburi (700-800 de ani in urma).
  Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
 • Ziua 13
  KANCHANABURI - BANGKOK
  Vei fi transferat din Kanchanaburi la hotel in Bangkok.
  Regim mese - Mic dejun, Pranz
 • Ziua 14
  BANGKOK
  Ziua este libera. Iti recomandam sa nu ratezi numeroasele oportunitati de shopping, Bangkok fiind una din primele 10 destinatii din lume pentru shopping sau poti sa alegi unul dintre tururile optionale.
  Regim mese - Mic dejun
 • Ziua 15
  PLECARE DIN BANGKOK
  Ti se va asigura transferul de la hotel la aeroportul din Bangkok.
  Regim mese - Mic dejun

Termene & conditii de plata:

Note:

Tarifele sunt exprimate in euro / persoana / sejur, cazare in camera dubla

Plata se face in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2%, din ziua platii).

Tariful de lista este orientativ, fiind calculat la cea mai mica cotatie furnizata de catre parteneri la data realizarii ofertei.

Tarifele pot suferi modificari importante in sezonul de varf precum si in perioada sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor pascale si a altor sarbatori nationale sau festivaluri locale.

Variantele de cazare propuse sunt orientative, in cazul indisponibilitatii acestora la momentul rezervarii, va vom oferi alternative similare.

Discounturi

Reducerile se calculeaza in functie de data plecarii astfel:

Rezervare peste 8 luni inainte - 5% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 7 luni inainte - 4% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 6 luni inainte - 3% din tariful serviciilor la sol

Rezervare cu 5 luni inainte - 2% din tariful serviciilor la sol

Reduceri dedicate membrilor Clubului

pentru membrii Silver: 2% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Gold: 3% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

pentru membrii Platinum: 4% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri)

Nota: Aceste discounturi nu se cumuleaza cu alte promotii speciale.

Servicii incluse

Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Chiang Mai, Bangkok - Bucuresti;  
Bilet de avion pentru zbor intern Chiang Mai - Bangkok;  
Servicii de tip check-in online si emitere a boarding pass-urilor pentru zboruri doar pentru membrii Gold & Platinum ai Clubului Eturia Traveller
Cazare 13 nopti la hotelurile mentionate, in tipul de camere specificat:  
Mesele mentionate in program: 13 Mic dejun, 10 Pranz, 7 Cina;  
Toate tururile si transferurile in conformitate cu itinerarul  
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program  
Ghid local vorbitor de limba engleza pentru tururile si transferurile incluse  
Serviciu telefonic de urgente 24/7  
Transportul se va face in regim privat  

Servicii suplimentare

Early check-in, late check-out suplimentar
Taxa si formalitati de obtinere a vizei din Thailanda: 60 euro suplimentar
Asigurarea complexa de calatorie suplimentar

Solicita oferta
Discuta cu un specialist
Specialist Thailanda

031.9998

office@eturia.ro